Adrillen jaarmarkt Winschoten

Adrillen jaarmarkt Winschoten

De Allerheiligenmarkt in Winschoten, kortweg Adrillen, is de grootste jaarmarkt van de provincie Groningen met veel kramen, kermis, muziek, theater en lekker eten. 

Op 5 en 12 november staat het centrum van Winschoten weer volledig in het teken van de leukste en grootste jaarmarkt van het noorden: de Allerheiligenmarkt, kortweg Adrillen. Vanaf het Oldambtplein loopt de markt over de Venne helemaal door tot aan de Hema. Ruim 100 standhouders bieden een gevarieerd aanbod artikelen aan. Naast de markt zijn er ook nog heel veel andere activiteiten. Zo is er op het marktplein weer ruimte voor de traditionele kermis en zijn er tijdens de eerste marktdag verscheidene straattheater acts te bewonderen. Ook is er weer een gezellige hobbymarkt in Cultuurhuis de Klinker.

Eigenlijk is het in november twee dagen feest in Winschoten. Op maandag 6 november was de Adrillen jaarmarkt en een week later, op 13 november, doen we het nog eens dunnetjes over tijdens Lutje Adrillen. 

Diverse kramen vullen dan wederom de Venne en het Burg. Schönfeldplein tussen 9.00 en 17.00 uur en de winkels in het centrum van Winschoten zijn open tussen 13.00 en 18.00 uur. Vooraf aan de Adrillen is er de Allerheiligen kermis op het Marktplein van 31 oktober tot en met 5 november. 

Maak je uitje compleet!

Lekker eten in Oldambt
Combineer je bezoek aan het evenement met een heerlijke lunch, diner of borrel in één van de vele verrassende eetgelegenheden in Oldambt.
Overnachten in Oldambt
Maak het uitje compleet met een overnachting en geniet van een paar heerlijke dagen weg in Oldambt.
Actief in Oldambt
Ontspanning door inspanning! Zoek een leuke activiteit die jouw verblijf in Oldambt tot een complete ontspanning maakt. 

 

Deel deze pagina