Nationaal Theaterweekend: Maarten Spanjer

Nationaal Theaterweekend: Maarten Spanjer

In de ‘Beatshow’ nemen de legendarische zangers Rudy Bennett, Theo van Es en acteur/schrijver Maarten Spanjer je mee terug naar de nostalgische jaren '50 en '60.

Dat doen zij met hits, verhalen en herinneringen. De hits worden gezongen door Rudy Bennett en Theo van Es, maar ook Polle Eduard (Tee Set) en singer/ songwriter Specs Hildebrand leveren vocale bijdragen. Maarten Spanjer vertelt verhalen en haalt herinneringen op. Dit doet hij op eigen hilarische wijze. Het geheel wordt begeleid door de band The Motions.

De ‘Beatshow’ is een feelgood show met onvergetelijke hits en hilarische verhalen van een groep babyboomers die de nozems en de hippies uit de jaren 50 en 60 nog heeft meegemaakt.

Het in september te verschijnen album van Rudy Bennett en de band The Motions, met nog nooit eerder vertoond werk van Robbie van Leeuwen, componist van o.a. nederpopklassiekers ‘Wasted Words’ en ‘Venus’, zal voor het eerst ten gehore worden gebracht in de ‘Beatshow’.

Voor en na de voorstelling wordt een expositie opgesteld door Museum RockArt. De expositie bestaat uit bijzondere affiches, gitaren, cd's, lp's en boeken uit de Nederlandse popgeschiedenis vanaf de jaren '50 tot heden.
Meer informatie over Museum RockArt kun je hier vinden: https://rockart.nl/

Let op: Excl. pauzedrankje