Boer Zegt

Boer Zegt

Theatrale route in Oldambt

Reis mee langs de keukentafels en ontdek de verschillende kanten van het boerenbestaan in afwisseling met muziek, theater en kunst uit het Oldambt.

Wat maak je mee?
Je reist per wagen, fiets en bus langs drie keukentafels van boerderijen in het Oldambt en terwijl de boer zijn maaltijd met je deelt vertelt hij zijn verhaal.

Wat is de stand van zaken? Wat gebeurt er met de boer en met de gezinnen?
Hoe gaan ze om met veranderingen? Wie zijn de boeren die overblijven?

Tussen tafellaken en servet word je op verschillende manieren bijgepraat, middels interview van de boer. Onderweg van boerderij naar boerderij stop je een aantal keren en word je tussen de akkers verrast met muziek, poëzie en kunsten van bewoners van het Oldambt.

Je eindigt weer bij het begin waar Arnold Veeman zijn boerenafkomst bezingt met een fles graanjenever op zijn keukentafel.

Voorstellingen
De voorstellingen zijn op 30 & 31 maart, 1, 2, 6, 7, 8 & 9 april.

UPDATE d.d. 29 maart 2017: de geplande voorstellingen zijn uitverkocht. Daarom zijn 2 extra data toegevoegd: 20 en 21 april.

Aanvang: 17.45 uur, vanaf 17.15 inloop. Startlocatie: Galerie De Groninger Kroon, Reiderwolderpolder 4, 9684 TK Finsterwolde.
De kaarten zijn online te bestellen via: www.buog.nl

Maak je uitje compleet!

Lekker eten in Oldambt
Combineer je bezoek aan het evenement met een heerlijke lunch, diner of borrel in één van de vele verrassende eetgelegenheden in Oldambt.
Overnachten in Oldambt
Maak het uitje compleet met een overnachting en geniet van een paar heerlijke dagen weg in Oldambt.
Actief in Oldambt
Ontspanning door inspanning! Zoek een leuke activiteit die jouw verblijf in Oldambt tot een complete ontspanning maakt. 

 

Deel deze pagina