Dag van het Park Winschoten

Dag van het Park Winschoten

Zondag 26 mei aanstaande staat het Stadspark in Winschoten weer volledig in het teken van de Dag van het Park. Vele verenigingen uit het Oldambt zullen zich aan de bezoekers presenteren. Toegang en deelname aan de activiteiten is volledig gratis!

Verenigingen uit Oldambt presenteren zichzelf aan de inwoners van de gemeente. Het publiek wordt door de deelnemers meegenomen in een wereld vol activiteiten, demonstraties, workshops, dansoptredens en nog veel meer. De Dag van het Park wordt in 2019 gehouden op zondag 26 mei van 13.00 tot 17.00 uur.

Programma

De volgende onderdelen zullen o.a. aanwezig zijn tijdens deze middag tussen 13.00 en 17.00 uur: springkussen, hindernisbaan, ballance trikes, radiografisch bestuurbare auto's, rock-'n-roll dansen, hockey, tennis, dammen, beach soccer, kinderyoga, Tai Chi, schminken, ritje met paard en wagen, roofvogelshow. Verschillende onderdelen van horeca, waaronder broodjes hamburger, friet, steekijs en poffertjes. Je hoeft je dus geen moment te vervelen tijdens deze middag, kom naar het Stadspark en beleef het mee!

Maak je uitje compleet! Combineer je bezoek aan het evenement met een heerlijke lunch, diner of borrel in één van de vele verrassende eetgelegenheden in Oldambt. Overnachten in Oldambt Maak het uitje compleet met een overnachting en geniet van een paar heerlijke dagen weg in Oldambt.

Ontspanning door inspanning! Zoek een leuke activiteit die jouw verblijf in Oldambt tot een complete ontspanning maakt.