Esther Groenenberg

Esther Groenenberg

De mooiste singer-songwriterliedjes uit de kleurrijke seventies.

Na haar succesvolle ode aan Carole King duikt Esther Groenenberg opnieuw de zeventiger jaren in. In ‘Back to the garden’ zingt ze het allermooiste repertoire van onder anderen Carly Simon, Janis Ian, Carole King, Joni Mitchell en Karen Carpenter. Liedjes uit de kleurrijke seventies. Esther begeleidt zichzelf op piano en wordt bijgestaan door de onvolprezen ritmesectie van Her Majesty. Een must voor iedereen die de seventies ‘mijn tijd’ noemt, maar zeker ook voor de liefhebbers die daarvoor, net als Esther, te laat geboren zijn.

Dankzij de formidabele zangstemmen van haar driekoppige droomband krijgen ook mannelijke iconen als James Taylor, Jackson Browne en Crosby, Stills & Nash een plek op de setlist.

In de pers
‘Aanstekelijk hoe Esther in zowel de liedjes als de verhalen haar enthousiasme tentoonspreidt. Haar overgebrachte gevoel is oprecht en eerlijk. Nooit verliest ze het contact met de zaal uit het oog. Het werk van Carole King is Groenenberg volledig op het lijf geschreven’. [De Meppeler Courant **** over Carole King]