Pura Vida Openluchtconcert

Pura Vida Openluchtconcert

Eens per jaar speelt het Noord Nederlands Orkest (NNO) in Blauwestad tijdens het openluchtconcert Pura Vida. Het programma is iedere keer totaal anders, maar altijd staat de combinatie van klassiek en pop centraal. De toegang is gratis!

Pura Vida is ieder jaar weer een groot succes. Bezoekers met picknickmandjes en zelf meegenomen wijn nestelen zich aan de rand van het Oldambtmeer. Tijdens het openluchtconcert verdwijnt de langzaam van kleur veranderende, ondergaande zon in de loop van de avond achter het prachtig verlichte transparante podium. De tientallen bootjes op het water maken het beeld meer dan compleet.

Echoes of Queen

In 2017 staat Queen op het programma. Queen bewees dat de lijn tussen klassiek en pop soms flinterdun is. Bandleden Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor en John Deacon waren alle vier briljante componisten en tekstdichters. De instrumentale lagen en harmonische vondsten in hun composities laten zich uitstekend vertalen naar een grote symfonische orkestbezetting. Componist Dirk Brossé, die het concert dirigeert, heeft prachtige arrangementen gemaakt van de grootste hits van Queen. Bohemian Rhapsody, The show must go on, Don’t stop me now, We will rock you, Somebody to love en andere Queenklassiekers worden gezongen door Joseph Clark, wiens stem sterk aan Freddie Mercury doet denken, en Jennie Lena, bekend van The Voice of Holland.

Maak je uitje compleet!

Lekker eten in Oldambt
Combineer je bezoek aan het evenement met een heerlijke lunch, diner of borrel in één van de vele verrassende eetgelegenheden in Oldambt.
Overnachten in Oldambt
Maak het uitje compleet met een overnachting en geniet van een paar heerlijke dagen weg in Oldambt.
Actief in Oldambt
Ontspanning door inspanning! Zoek een leuke activiteit die jouw verblijf in Oldambt tot een complete ontspanning maakt. 

 

 

Deel deze pagina