Pura Vida Openluchtconcert

Pura Vida Openluchtconcert

Pura Vida, het is inmiddels niet meer weg te denken uit de evenementenkalender van het Oldambt. In 2018 vindt het evenement plaats op 1 september, wederom op de idyllische locatie in Blauwestad aan het Oldambtmeer. Dit jaar speelt het Noord Nederlands Orkest de mooiste nummers van Ede Staal, hierbij ondersteund door solisten Erwin de Vries en Wia Buze. 

Ede Staal
In 2017 daalden de klanken van de prachtige nummers van Queen succesvol vanaf het podium op het publiek neer. Dit jaar blijft het NNO dichter bij huis door een ode te brengen aan Groninger legende Ede Staal. Een muzikale avond over alles wat het Groninger land en zijn bewoners zo bijzonder maakt. 

Solisten
Wanneer het thema Ede Staal is, zijn er eigenlijk maar twee solisten denkbaar die het vocale gedeelte van de avond op zich kunnen nemen. Deze zijn dan ook beide aanwezig. Erwin de Vries en Wia Buze. Zingen beide hun eigen nummers in het mooie Groninger dialect en hebben nu de eer om de liederen van de grootste Groninger artiest aller tijden op te voeren. Een taak die ze met verve in zullen vullen. 

Gratis
Toegang tot het evenement is gratis. Op de locatie in Blauwestad kunnen bezoekers bovendien klapstoeltjes huren om op deze manier zittend te kunnen genieten van het concert. Het is natuurlijk ook toegestaan om zelf een stoel mee te nemen, op een picknickkleed te gaan zitten of om te blijven staan. Erbij zijn is meemaken. Pas wanneer je een keer hebt meegemaakt hoe mooi de zon ondergaat achter het podium tijdens Pura Vida weet je waar alle andere bezoekers die hier altijd in geuren en kleuren over vertellen het over hebben. 

Cultuur
Mensen die graag een volledige dag cultuur op willen snuiven kunnen ’s middags al terecht in het nabijgelegen Winschoten voor het Straattheaterfestival Waterbei. Na een bezoek aan dit festival en het nuttigen van een maaltijd in één van de vele eetgelegenheden kan men per bus naar het terrein van Pura Vida. Genieten dus!

Vervoer en parkeren
Kijk voor alle praktische informatie over het concert op de pagina www.blauwestad.nl

Maak je uitje compleet!

Lekker eten in Oldambt
Combineer je bezoek aan het evenement met een heerlijke lunch, diner of borrel in één van de vele verrassende eetgelegenheden in Oldambt.
Overnachten in Oldambt
Maak het uitje compleet met een overnachting en geniet van een paar heerlijke dagen weg in Oldambt.
Actief in Oldambt
Ontspanning door inspanning! Zoek een leuke activiteit die jouw verblijf in Oldambt tot een complete ontspanning maakt. 

 

 

Deel deze pagina