Simek Ontmoet: Charles Groenhuijsen

Simek Ontmoet: Charles Groenhuijsen

Simeks streven voortdurend in het moment zelf te leven maakt hem als kijker en luisteraar tot een zeer geschikt interviewer. Jarenlang heeft hij in opdracht van de RVU talloze prominenten en vooral veel gewone mensen laten vertellen over hun diepste zieleroerselen, motieven, angsten en verwachtingen. Altijd invoelend, meegaand en met begrip ontlokt hij zijn gasten uitspraken waarvan ze zelf niet eens wisten dat ze die ooit zouden doen. Het levert ‘prachtige radio’ en een interessante vorm van ‘theaterinterviews’ op. Het gesproken woord is bij uitstek Martins medium, dwars tegen de tijdgeest in.

In de nieuwe reeks interviews ‘Simek ontmoet’ treft hij zijn gasten in de setting van een theaterzaal. U bent als kijker en toehoorder getuige van de bijzondere intimiteit die Simek samen met zijn gasten weet op te roepen. Wat beklijft zijn fantastische verhalen.

Charles Groenhuijsen
In De Klinker interviewt Simek journalist Charles Groenhuijsen. Charles Groenhuijsen is een rasverteller, weet ontzettend veel over Amerika en tourt rond met een eigen programma waarin hij ook vertelt en zingt. Daarnaast heeft hij het boek 'Positivo's hebben de hele wereld' uitgebracht en is hij rond verkiezingstijd regelmatig te zie bij DWDD.

 Blijf op de hoogte en meld je aan voor het Facebook event.