Tellerlikker Festival

Tellerlikker Festival

Ook dit jaar start het theater- en cultuurseizoen in Oldambt weer met het Tellerlikker Festival. Het volledige programma wordt nog bekend gemaakt.

Op zondag 22 september hoor je Marcel Kapteijn en Boelo Klat met een mix van intieme liedjes, jazz en rauwe blues. Het concert is gratis, maar je dient wel van te voren te reserveren. 

Marcel Kapteijn (zang/gitaar) en Boelo Klat (piano) hebben elkaar gevonden in een gebalanceerd programma met duo en solo composities. Crooner Kapteijn en Klat brengen een akoestisch optreden met een mix van intieme liedjes, jazz en rauwe blues van hun onlangs verschenen cd Magnolia. Songs van het album van Marcel “The Man I am” en daarnaast ook nieuwe composities door Boelo gearrangeerd tot een gelijkwaardige verdeling zang/piano.

Marcel Kapteijn verwierf wereldfaam in de band Ten Sharp met You. De hit is nog altijd dagelijks over de hele wereld te horen op de radio. Tegenwoordig maakt hij furore met zijn band Marcel Kapteijn & the Raindogs.
Boelo Klat ontwikkelde zich de afgelopen jaren als componist. Met zijn band Klatwerk3 krijgt hij lovende recensies. In 2017 kwam de nieuwste cd “Lost in Berlin”uit.