Tellerlikker Festival: Marcel Kapteijn & Boelo Klat

Tellerlikker Festival: Marcel Kapteijn & Boelo Klat

Ook dit jaar start het theater- en cultuurseizoen in Oldambt weer met het Tellerlikker Festival. Het volledige programma wordt nog bekend gemaakt.

Op zondag 22 september hoort u Marcel Kapteijn en Boelo Klat met een mix van intieme liedjes, jazz en rauwe blues. Het concert is gratis, maar u dient wel van te voren te reserveren. 

Marcel Kapteijn (zang/gitaar) en Boelo Klat (piano) hebben elkaar gevonden in een gebalanceerd programma met duo en solo composities. Crooner Kapteijn en Klat brengen een akoestisch optreden met een mix van intieme liedjes, jazz en rauwe blues van hun onlangs verschenen cd Magnolia. Songs van het album van Marcel “The Man I am” en daarnaast ook nieuwe composities door Boelo gearrangeerd tot een gelijkwaardige verdeling zang/piano.

Marcel Kapteijn verwierf wereldfaam in de band Ten Sharp met You. De hit is nog altijd dagelijks over de hele wereld te horen op de radio. Tegenwoordig maakt hij furore met zijn band Marcel Kapteijn & the Raindogs.
Boelo Klat ontwikkelde zich de afgelopen jaren als componist. Met zijn band Klatwerk3 krijgt hij lovende recensies. In 2017 kwam de nieuwste cd “Lost in Berlin”uit.

De pers:
“Boelo Klat speelt heel direct en je hebt het idee dat de muzikale lijn die hij onder de songs trekt, de enige logische is.” Hessel Fluitman Jazzel’s Blog
“Marcel Kapteijn zingt met dezelfde zekerheid. Indringend, met een sterke spanningsboog waarin hij je meeneemt.” Hessel Fluitman Jazzel’s Blog
“Klat en Kapteijn samen – het klonk werkelijk fantastisch....Subliem! Een gouden combinatie.” Holly Moors Moorsmagazine.