Vreneli Stadelmaier

Vreneli Stadelmaier

Humoristisch theatercollege over zelfvertrouwen. 

Welke vrouw heeft het niet? Last van onzekerheid, terwijl je eigenlijk best weet dat je het wèl kunt. Maar juist als je het niet kunt gebruiken, slaat het toe!

Heel vervelend, want daardoor word je heel perfectionistisch en werk je veel te hard, of ga je uitdagingen uit de weg. Vréneli Stadelmaier weet er alles van, en ook hoe je daar vanaf komt. In dit humoristische theatercollege combineert Stadelmaier de theorie met aansprekende praktijkvoorbeelden, ook uit haar eigen leven als manager, ondernemer en moeder. Met video, muziek en interactie neemt ze je mee. Je gaat naar huis met concrete tips voor meer zelfvertrouwen op cruciale momenten.


Wat de bezoekers ervan zeggen:
“Ontroerend, humoristisch, informatief en interactief. Ik heb van het begin tot het einde genoten.”
“Ik heb met open mond geluisterd.”
“Ik dacht ik de enige was met zulke gedachten, maar wat fijn dat de hele zaal het herkende. Dat is zo inspirerend!”
“Ik heb gelachen en gehuild, geluisterd en gezongen. Heerlijk!”
“Heel praktisch, herkenbaar en vanaf morgen ga ik het anders doen.”

Over Vréneli Stadelmaier
Drs. Vréneli Stadelmaier is bedrijfskundige, auteur, professioneel spreker, feministe en loopbaancoach. Zij schreef de bekende bestseller F*ck die Onzekerheid, waar alle grote kranten (AD, Telegraaf, NRC, FD, Volkskrant, Trouw, Parool, etc) maar ook LINDA., Cosmopolitan, Harpers Bazaar, Intermediair, Libelle, Psychologie Magazine etc meerdere malen aandacht aan besteed hebben. Onlangs verscheen haar tweede boek, Een Slimme meid is op haar toekomst voorbereid, survivalgids voor jonge ambitieuze vrouwen.
Stadelmaier is directeur/oprichter van SheConsult, een trainings-/coachingsbureau voor hoogopgeleide vrouwen en treedt regelmatig met haar theatercolleges op in het hele land. Ze is regelmatig in media en ze is een actief vlogger. Voor haar werk won Stadelmaier in 2015 de regeringsprijs voor vrouwen-emancipatie, de Joke Smit-prijs.