Waterbei Straattheaterfestival Winschoten

Waterbei Straattheaterfestival Winschoten

Het in 2018 teruggekeerde straattheater festival Waterbei krijgt dit jaar een passend vervolg. Ook tijdens deze editie staat het centrum weer in het teken van mooie, grappige, ludieke of imponerende acts.

Hoofdact van het festival is het zogeheten theaterstuk ‘Invasion’, opgevoerd op het Marktplein door theatergroep Close Act.

Het wordt één grote chaos op het Marktplein van Winschoten tijdens de openingsact. De voorstelling kent een verrassende mix van verschillende disciplines waarmee Close Act internationale bekendheid heeft bereikt. De organisatie van het evenement beloofd een gevecht tussen emoties en verbazing onder de bezoekers, kortom, meer dan voldoende reden om de voorstelling te bezoeken! Aanvang van het geheel is om 21.30 uur.

Het evenement gaat op zaterdag 31 augustus vervolgens verder. Tijdens deze dag vinden de bezoekers in het centrum van Winschoten een veelvoud aan straatartiesten die allemaal op een eigen manier tot de verbeelding spreken. Van winkelcentrum ’t Rond tot aan Cultuurhuis De Klinker en van het Marktplein tot het Posttilterrein, het Waterbei Straattheaterfestival valt niet te missen. Toegang is bovendien volledig gratis. Kom het dus beleven!

Kijk voor het volledige programma op www.waterbei.nl