Wia Buze

Wia Buze

De voorstelling van Wia Buze is verplaatst van zondag 2 mei 2019 naar zondag 24 november 2019. Bezoekers die al kaarten voor deze voorstelling hebben gekocht, zijn hierover per e-mail of telefonisch geïnformeerd.

Gedurende haar ruim 30-jarige carrière stond Wia al heel vaak op het podium van De Klinker. Zo stond ze er met 3 jaargangen Oafslag Noord. Ze stond er met Kerstconcerten, Klinkkloare Toal en in mei 2017 zelfs met het Bevrijdingsconcert. Ze presenteerde haar 7e CD in de Klinker aan haar grootste fan, Robert Long en ze stond er zelfs met het orkest Cor Bakker voor de Tros. Stuk voor stuk prachtige ervaringen, maar nog nooit stond ze met een soloprogramma in De Klinker.

Daar komt nu verandering in! Wia stelt een liedjesprogramma samen waarmee ze het publiek trakteert op een selectie van de vele juweeltjes uit haar streektaalrepertoire van de afgelopen 30 jaar, aangevuld met nummers die zij nou eenmaal graag zingt. Gewoon een middag mooie muziek!

De begeleiding is in vertrouwde handen van Wia’s eigen 5-mans combo bestaande uit Chris Kleine (toetsen), Gerard Kema (gitaar), Mark Pepping (toetsen en gitaar), Tjark Kuiper (bas) en Hans Hauer (drums).

Blijf op de hoogte en meld je aan voor het Facebook event.