Zandsculptuur Festival Blauwestad

Zandsculptuur Festival Blauwestad

Space & Science Fiction

Tijdens de zomermaanden zijn indrukwekkende buitenaardse kunstwerken te bewonderen in Blauwestad. Allemaal gemaakt van tonnen geel strandzand. Het Zandsculpturen Festival wordt in 2016 voor de derde keer georganiseerd. 

Het thema van dit jaar is “Space & Science Fiction”, waarbij onder andere gedacht moet worden aan aliëns en UFO’s, maar ook bekende titels als “Startrek” en “ET” ontbreken niet. Een team van internationale kunstenaars uit onder andere Australië, Spanje, Rusland, Ierland en Engeland heeft de tentoonstelling vorm gegeven.

Route
Naast deze buitenaardse wereld van zandsculpturen op het Redersplein in Blauwestad zelf, is er dit jaar voor het eerst ook een Zandsculpturenroute in de regio uitgezet. Deze kan met de fiets of met de auto worden afgelegd. Download de plattegrond en bekijk van welke leuke kortingen je onderweg kunt genieten!

Gratis toegang
De toegang tot het festival is gratis. In de weekenden worden er regelmatig live-demonstraties en workshops gegeven. Meer informatie daarover op Zandsculpturen Festival Blauwestad 2016.

Maak je uitje compleet!

Lekker eten in Oldambt
Combineer je bezoek aan het evenement met een heerlijke lunch, diner of borrel in één van de vele verrassende eetgelegenheden in Oldambt.
Overnachten in Oldambt
Maak het uitje compleet met een overnachting en geniet van een paar heerlijke dagen weg in Oldambt.
Actief in Oldambt
Ontspanning door inspanning! Zoek een leuke activiteit die jouw verblijf in Oldambt tot een complete ontspanning maakt. 

 

 

Deel deze pagina