Cors Onnes en Wilma van Linge

De Graanrepubliek van Cors Onnes en Wilma van Linge

De familie van Cors Onnes boert al sinds eind 1600 in de Graanrepubliek. Onnes geniet dagelijks van zijn akkerbouwbedrijf, waar hij onder meer 120 hectare graangewassen verbouwt. Wilma van Linge beheert sinds 15 jaar Galerie De Groninger Kroon, van waaruit ook wandeltochten in de kwelders en over de dijken worden georganiseerd.

Nederland houdt hier niet op, Nederland begint hier

- Wilma van Linge


Win wandeltocht door de kwelders

“Nederland houdt hier niet op, Nederland begint hier”, volgens Van Linge. Iedereen die dit met eigen ogen wil zien, maakt kans op een georganiseerde wandeltocht met gids door de kwelders. De winnaar mag met 2 personen aan de tocht meedoen.

Kans maken doe je als volgt:

Wat is jouw mooiste plekje in de Graanrepubliek? Deel jouw mooiste Graanrepubliekfoto met ons. Onze jury beoordeelt de inzendingen en de mooiste foto wint  de begeleide wandeltocht! Inzenden kan via het contactformulier, per email via mijngraanrepubliek@marketingoldambt.nl of in reactie op onze Facebookpagina of Instagram.
Door mee te doen ga je akkoord met onze actievoorwaarden

De Graanrepubliek van Wiebe Florisson

Op de foto zien we een grauwe kiekendief boven het goud gele graan dat net gemaaid is na een hete zomer. De Kiekendief voelt zich goed thuis in dit agrarische landschap. Het Groninger graan is dus niet alleen belangrijk voor de mensen maar ook voor de dieren! 

Deel deze pagina