Ruth Weites en Thea Gielleit

De Graanrepubliek van Ruth Weites en Thea Gielleit

Wat is de relatie tussen de Graanrepubliek, zigeuners en een steeds groter wordend festival? Ruth Weites en Thea Gielleit vertellen je alles over hun Graanrepubliek in Hongerige Wolf. Ruth woonde een aantal jaren geleden in Amsterdam en koos voor een feestje tussen de graanvelden. Sindsdien is Festival Hongerige Wolf gegroeid. Artiesten melden zich spontaan om op de unieke locaties zoals een schuur of een weiland op te treden. Vanuit het festival is ook de bakkerij in Hongerige Wolf opgericht, in de hoop het gebied aantrekkelijker te maken voor jongeren en gezinnen.

Door dit feestje kunnen al mijn vrienden zien dat het hartstikke mooi is in Oldambt

- Ruth Weites


Zelf meemaken? Win festivaltickets!

Beleef Festival Hongerige Wolf op 12, 13 en 14 juli en win 2 weekend-tickets voor dit unieke evenement! Zwerf mee door het landschap, ontdek de ruwe schoonheid van nieuwe muziek en de vindingrijkheid van de voorstellingen. Wat wil je nog meer dan bandjes, theater, beeldende kunst en literatuur, strobalen én lekker eten?!

Kans maken doe je als volgt:

Vertel ons in 250 woorden over jouw Graanrepubliek, stuur je mooiste Graanrepubliekfoto of deel je lekkerste graanrecept met ons en maak kans de weekendtickets voor dit unieke festival! Onze jury beoordeelt de inzendingen en de leukste inzending win 2 weekend-tickets voor Festival Hongerige Wolf 2019! Inzenden kan via het contactformulier, per email via mijngraanrepubliek@marketingoldambt.nl of in reactie op onze Facebookpagina of Instagram.
Door mee te doen ga je akkoord met onze actievoorwaarden.  Inzenden voor de tickets voor Festival Hongerige Wolf kan uiterlijk tot en met maandag 8 juli.Deel deze pagina