Dickens Day Beerta

Dickens Day Beerta

Oude ambachten, kerstmarkt en figuranten

De verhalen van Charles Dickens spreken bij iedereen tot de verbeelding. De magische sfeer, de karakteristieke personages en de warme gevoelens die bij zijn verhalen horen nemen ieder jaar in december bezit van het centrum van het Oldambtster dorp Beerta. Dit jaar valt Dickens Day op 16 december, een evenement om niet te missen en welke bovendien gratis te bezoeken is! 

Waan je in de tijd van toen! Op de intiem ingerichte en feeëriek verlichte pleintjes kom je de bekende figuren uit de verhalen van Charles Dickens tegen waaronder de chagrijnige Scrooge, Oliver Twist en de boefjes van Fagin. Niet alleen zullen de straten gevuld zijn met personages, ook vele standhouders zullen hun waar aanbieden tijdens de gezellige kerstmarkt. Het aanbod aan marktkramen is divers. Van sfeervolle kerstdecoraties tot ambachtelijke streekproducten, van kleding tot brocante, er is van alles te koop. Uiteraard aangevuld met oude ambachten.

Kortom, beleef de magie van de 19e eeuw in Beerta tijdens dit uniek en sfeervol kerstevenement! Kijk voor meer informatie op www.dickensday.nl.

Maak je uitje compleet!

Lekker eten in Oldambt
Combineer je bezoek aan het evenement met een heerlijke lunch, diner of borrel in één van de vele verrassende eetgelegenheden in Oldambt.
Overnachten in Oldambt
Maak het uitje compleet met een overnachting en geniet van een paar heerlijke dagen weg in Oldambt.
Actief in Oldambt
Ontspanning door inspanning! Zoek een leuke activiteit die jouw verblijf in Oldambt tot een complete ontspanning maakt. 

 

Deel deze pagina