Zomerfestival met Nacht van Winschoten

Zomerfestival met Nacht van Winschoten

Sfeervolle muziek, gezellige kraampjes op de braderie, meezing plein, te gekke attracties op de kermis en een Dance Event: allemaal elementen die het centrum van Winschoten weer doen bruisen tijdens het driedaagse zomerfestival met Nacht van Winschoten op 13, 14 en 15 juli.

Drie dagen feest tijdens Zomerfestival Winschoten

Op 13, 14 en 15 juli bruist het centrum van Winschoten weer als vanouds. Tijdens het Zomerfestival Winschoten komen grote artiesten als Kraantje Pappie, Snollebollekes, Papa di Grazzi, de DJ’s van SLAM! en nog veel meer een spetterend optreden verzorgen. Daarnaast is er een groots uitgezette braderie, een kermis en allerlei andere vormen van entertainment.

Nacht van Winschoten

Het festival trapt af met de inmiddels bekende formule van de Nacht van Winschoten. Tijdens deze nacht, welke al start in de avond om 20.00 uur en eindigt om 04.00 in de ochtend, zijn er op verschillende podia meerdere optredens te bewonderen:

Mainstage- locatie Marktplein

- Snollebollekes
- Papa di Grazzi
- Danny da Costa & Tariq on Sax
- DJ Jeroen Gras

Podium Burg. Schönfeldplein

- De Esperando’s
- Martin Zemering

Het is gedurende de gehele avond en nacht gezelligheid ten top.

Dance event

Als de rookwolken van de Nacht zijn opgetrokken is het op zaterdag 14 juli tijd voor het Dance Event. Tijdens dit dance event is de absolute headliner Kraantje Pappie. De trots van de stad Groningen, maar zeker ook de rest van de provincie, heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt en is uitgegroeid tot één van de grootste artiesten van Nederland.

Naast deze grote ster is SLAM! aanwezig, ook DJ Duguneh en Stavros Martina zullen hun talent aan het aanwezige publiek laten horen.

Familiedag

Voor de families met kleinere kinderen wordt het Zomerfestival Winschoten jaarlijks afgesloten met een Kids Party. In 2017 konden ze zingen, springen en dansen met de Telekids Roadshow. Ook dit jaar wordt er weer een leuk programma voor de kinderen georganiseerd.

Maak je uitje compleet!

Lekker eten in Oldambt
Combineer je bezoek aan het evenement met een heerlijke lunch, diner of borrel in één van de vele verrassende eetgelegenheden in Oldambt.
Overnachten in Oldambt
Maak het uitje compleet met een overnachting en geniet van een paar heerlijke dagen weg in Oldambt.
Actief in Oldambt
Ontspanning door inspanning! Zoek een leuke activiteit die jouw verblijf in Oldambt tot een complete ontspanning maakt. 

 

 

Deel deze pagina