Shoppen

Shoppen in Winschoten

Shoppen in Winschoten

In een van de langste winkelstraten van Nederland, slaag je altijd. In de historische binnenstad van Winschoten vind je grote, kleine, aparte, leuke en mooie winkels. Het is gezellig shoppen in de lange Langestraat - wel 770 meter! -, Torenstraat, Engelstilstraat, Israëlplein en op de Venne. En natuurlijk in het moderne winkelcentrum ’t Rond.

Op vrijdagavond is het koopavond tot 21.00 uur en elke zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur is er warenmarkt op het Burg. Schönfeldplein en de Venne, vlakbij winkelcentrum 't Rond. 

Elke zondag is het koopzondag bij de winkels op het Posttilterrein en Formido en zijn diverse supermarkten in de gemeente Oldambt geopend.

 

Winschoten24: clicks & bricks

Op Winschoten24 zie je welke winkels waar zijn en welke evenementen, aanbiedingen en parkeermogelijkheden Winschoten heeft. Winschoten24 is een mix van clicks en bricks. Via de webshop is het uitgebreide aanbod van diverse winkeliers namelijk ook te bestellen. Woon je in de buurt? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog bezorgd als je voor 17.00 uur hebt besteld. 

www.winschoten24.nl

Webshop Winschoten24 Webshop Winschoten24