Acties binnenstad Winschoten in nieuwsbrief gepromoot

donderdag 26 maart 2015

Acties binnenstad Winschoten in nieuwsbrief gepromoot

De eerste digitale nieuwsbrief van Winschoten24 is vandaag verschenen. Lezers worden hiermee geïnformeerd over speciale acties en aanbiedingen van winkeliers uit de binnenstad van Winschoten.

In deze eerste editie is de Paasactie Winschoten onder de aandacht gebracht. Ook worden telkens 3 producten uit het aanbod van aangesloten winkeliers van Winschoten24 uitgelicht. Wie de nieuwsbrief wil ontvangen in zijn eigen inbox, kan zich gratis aanmelden.

Marketing Oldambt is begin dit jaar gestart met het aanbieden van informatie via email door de introductie van de nieuwsbrief van de Uitagenda Oldambt. Dit emailmarketingproject is ontstaan door een samenwerking met RTV Noord Commercie, SendCastle, en Winschoten24. 
De nieuwsbrief van Winschoten24 is de 2e in de reeks. In april wordt nog een nieuwsbrief met toeristische informatie geïntroduceerd. 

Elke nieuwsbrief heeft z’n eigen inhoud en verschijningsfrequentie. Op deze manier probeert Marketing Oldambt inwoners, toeristen en recreanten zo goed mogelijk te informeren over dat wat het Oldambt allemaal te bieden heeft.

Bekijk de 1e nieuwsbrief van Winschoten24. 

 

Deel deze pagina