Allereerste digitale Uitagenda Oldambt

woensdag 14 januari 2015

Allereerste digitale Uitagenda Oldambt

De allereerste digitale nieuwsbrief met uittips voor de regio Oldambt is vandaag verschenen. De nieuwsbrief bevat een selectie van evenementen, activiteiten, voorstellingen, exposities en concerten die binnen het Oldambt plaatsvinden en wordt elke twee weken verstuurd.

Marketing Oldambt is vorig jaar gestart met het aanbieden van informatie via email. Daarvoor zijn 4 verschillende digitale nieuwsbrieven ontwikkeld. Dit doet Marketing Oldambt in samenwerking met RTV Noord Commercie, SendCastle, Winschoten24 en Cultuurhuis De Klinker. 

De eerste nieuwsbrief die vandaag is verschenen betreft de Uitagenda Oldambt. Deze wordt 2-wekelijks verzonden en omvat een selectie van de website van UITagenda Oldambt. Wie de nieuwsbrief wil ontvangen in zijn eigen inbox, kan zich gratis aanmelden via www.uitagendaoldambt.nl.  

Binnenkort zal ook de Winschoten24-nieuwsbrief verschijnen. Lezers worden hiermee geïnformeerd over speciale acties en aanbiedingen van winkeliers uit de binnenstad van Winschoten. In april wordt een nieuwsbrief met toeristische informatie geïntroduceerd. 

Elke nieuwsbrief heeft z’n eigen inhoud en verschijningsfrequentie. Op deze manier probeert Marketing Oldambt inwoners, toeristen en recreanten zo goed mogelijk te informeren over dat wat het Oldambt allemaal te bieden heeft.

Deel deze pagina