Blauwestad magazine

woensdag 24 april 2013

Blauwestad magazine

Tijdens de lancering van de toeristische promotie op woensdagmiddag in Oostwold kreeg onderneemster Ellen van der Werff van grand café ’t Koetshuys uit Midwolda het eerste exemplaar van het Blauwestad Magazine uitgereikt. Zij is een van de geportretteerden uit het magazine, dat jaarlijks door het projectbureau wordt uitgegeven.


Waarnemend projectdirecteur Frodo Verberg van Blauwestad benadrukte dat in deze uitgave de bezoeker van Blauwestad centraal staat. “Blauwestad is niet uitsluitend het woongebied ten oosten van de stad Groningen. Blauwestad is óók een waterrijk recreatiegebied rondom het Oldambtmeer waar volop gefietst, gewandeld, gezwommen en gevaren kan worden. Toeristen en recreanten leggen zelf uit wat er zo fraai is aan Blauwestad en waarom het een bezoek meer dan waard is.” Het magazine is gratis te verkrijgen bij toeristische bedrijven in de regio. 

Binnenkort geven Marketing Oldambt en projectbureau Blauwestad ook een nieuwe vaarkaart uit en komt er een recreatiegids waar alle toeristische en recreatieve bedrijven tegen betaling een vermelding in kunnen krijgen.  

Deel deze pagina