Blauwestadhoeve genomineerd als leukste groepsaccommodatie van Groningen

dinsdag 01 april 2014

Blauwestadhoeve genomineerd als leukste groepsaccommodatie van Groningen

Het Centrum voor Groepsaccommodaties (CVG) gaat op 15 april over tot het verkiezen van de beste groepsaccommodaties per provincie in Nederland. Het CVG heeft per provincie een voorselectie van 3 genomineerden gemaakt. Voor de provincie Groningen is o.a. de Blauwestadhoeve in Midwolda genomineerd. Het publiek kan via de site www.groepen.nl een stem uitbrengen.

“Onze branche kende de afgelopen jaren een duidelijke revolutie. Van kampeerboerderij met stapelbedden naar unieke, luxe, comfortabele verblijfsrecreatie” aldus Rob Ansen, directeur van het CVG. “Het luxe aanbod is ontzettend gegroeid, en we zouden dan ook makkelijk meerdere accommodaties kunnen bekronen maar we hebben besloten om per provincie één winnaar te kiezen”.

De winnaars krijgen van het CVG een duidelijk herkenningsschild uitgereikt en mogen zich vervolgens “accommodatie van het jaar” van hun provincie noemen. “We gaan hier uiteraard een jaarlijks terugkerend evenement van maken waarbij we verwachten dat de competitie in met name de top 5 stevig zal zijn. Alleen de beste 3 gaan vervolgens de strijd aan om de eerste plaats”.

Stemmen kan nog tot en met 14 april via de pagina www.groepen.nl/award. Op 15 april worden de 12 winnaars bekend gemaakt. 

De Blauwestadhoeve heeft een leuke actie aan deze bijzondere nominatie gekoppeld. Breng je stem uit wordt fan van hun Facebookpagina. Dan maak je kans op een gratis overnachting voor 4 personen of een speedmintonset!

Deel deze pagina