Blauwestadhoeve opnieuw genomineerd voor 'groepsaccommodatie van het jaar'

dinsdag 17 maart 2015

Blauwestadhoeve opnieuw genomineerd voor 'groepsaccommodatie van het jaar'

Blauwestadhoeve in Midwolda is voor de 2e maal genomineerd voor de titel "groepsaccommodatie van het jaar 2015 Groningen". In 2014 wonnen zij reeds deze eervolle titel.

Het Centrum voor Groepsaccommodaties (CVG), heeft op 16 maart de stembus geopend voor het kiezen van de “Accommodatie van het jaar 2015” per provincie. Voor elke provincie zijn 3 groepsaccommodaties genomineerd, waaronder opnieuw Blauwestadhoeve in de provincie Groningen. 

Het publiek kan via www.groepen.nl/award de leukste accommodatie voor groepen in deze provincie kiezen. De drie genomineerden worden gekozen uit het bestand van ruim 600 accommodaties welke bij het CVG zijn aangesloten. Groepsaccommodatie Blauwestadhoeve in Midwolda onderscheidt zich vooral door de originele inrichting, de tennisbaan en de indoorbeachhal. Sinds de verkiezing in 2014 is Blauwestadhoeve verder gaan investeren op het thema "leukste" met nieuwe vloerbedekking, steigerhouten aankleding in de keuken en het plaza met picknicktafels, steigerhouten bloembakken/windschermen en immense prielen van Douglas hout. Het totale aanbod is nog leuker geworden, ook dankzij de "bbq-/skihut" in de kidsindoor beachhal. 

De winnaar krijgt van het CVG een duidelijk herkenningsschild uitgereikt en mag zich vervolgens “accommodatie van het jaar” van hun provincie noemen. Een jaarlijks terugkerend evenement waarbij we verwachten dat de competitie in met name de top vijf stevig zal zijn. Het publiek kan gedurende een maand meestemmen en op 16 april zullen de twaalf winnaars bekend gemaakt worden. 
 

Deel deze pagina