Blauwestadhoeve winnaar 'Groepsaccommodatie van het jaar Groningen 2015'

donderdag 16 april 2015

Blauwestadhoeve winnaar 'Groepsaccommodatie van het jaar Groningen 2015'

Het Centrum voor Groepsaccommodaties (CVG) heeft uit een bestand van ruim 600 accommodaties een voorselectie van 3 genomineerden per provincie gemaakt. De afgelopen maand kon hierop een stem worden uitgebracht via de website van het CVG. Blauwestadhoeve is overtuigend winnaar geworden en mag zich nu 'Accommodatie van het jaar 2015' voor de provincie Groningen noemen. Vorig jaar wonnen zij ook al deze eervolle titel. 

De doelstelling van Blauwestadhoeve was dit jaar ook als 'Accommodatie van het jaar 2015 van de 3 Noordelijke provincies' te eindigen en dat is gelukt! Binnenkort zal een 2e herkenningsschild overhandigd gaan worden door het CVG. 

Sinds de verkiezing in 2014 is Blauwestadhoeve verder gaan investeren op het thema 'leukste' met nieuwe vloerbedekking, steigerhouten aankleding in de keuken en het plaza met picknicktafels, steigerhouten bloembakken/windschermen en immense priëlen. Het totale aanbod is nog leuker geworden, ook dankzij de 'bbq- skihut' in de kidsindoor beachhal. Met 411 van de totaal 7140 stemmen is Blauwestadhoeve hiervoor door het publiek beloond.

Deel deze pagina