Bruisend programma tijdens Dag van de Regio

donderdag 11 september 2014

Bruisend programma tijdens Dag van de Regio

Op zaterdag 4 en zondag 5 oktober 2014 wordt voor de 11e keer de Dag van de Regio gehouden. De Dag van de Regio is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij je kunt kennismaken met datgene wat er speelt en leeft in de regio. Er zijn activiteiten op zo’n 50 verschillende locaties in Groningen en Drenthe. Dit jaar is er opnieuw een samenwerking met de Duitse Tag der Regionen. 

Buur en Cultuur

Het thema van dit jaar is: Buur en Cultuur. Ook in Duitsland worden activiteiten georganiseerd. Tijdens de festiviteiten staat de regio centraal, waardoor inwoners en bezoekers de onontdekte pareltjes en mogelijkheden in de regio leren kennen. 

Programma Oldambt

Binnen Oldambt zijn er ook diverse aantrekkelijke activiteiten. Zo kun je bijvoorbeeld een dagtocht inclusief varen in Blauwestad beleven, meedoen aan de appelplukdag in Nieuwolda, rondgeleid worden op een biologische kippenschuur in Winschoten, een expositie van schilderijen op een bijzondere locatie in de polder bewonderen en op koopjesjacht gaan tijdens de GarageSale in de dorpen Finsterwolde, Oostwold, Beerta en Drieborg.

Het gratis magazine van de Dag van de Regio is verkrijgbaar bij diverse folderpunten zoals VVV’s en bibliotheken. Alle actuele informatie en een interactieve kaart vind je op www.dagvanderegio.nl.

Deel deze pagina