Cultuurhuis De Klinker officieel geopend

zaterdag 19 september 2015

Cultuurhuis De Klinker officieel geopend

Sinds maart was het eigenlijk al open: Cultuurhuis De Klinker. Maar sinds vrijdagavond 18 september is De Klinker officieel geopend. Even voor 18.30 uur kwamen directeur Leo Hegge en burgemeester Pieter Smit de rode loper over om te komen genieten van een enerverend gevarieerd muziekprogramma met artiesten als Ellen ten Damme, de Troubadours, Janne Schra en Fred Delfgauw. Allemaal onder begeleiding van het Noordpool Orkest onder leiding van Reinout Douma. De presentatie was in handen van Oost-Groninger Bert Visscher. Ruim 600 genodigden waren ook getuige van dit muzikale programma. Daaraan voorafgaand werden zij getrakteerd op een virtuele rondleiding door het gebouw met burgemeester Pieter Smit als gids.

Rond 20.45 uur verrichtten directeur Leo Hegge en cultuurwethouder Bard Boon de officiële openingshandeling door het ‘klinkerlogo’ door de muur ‘te gooien’, enthousiast begeleid door honderden belangstellenden die bij de openingshandeling kwamen kijken. Daarna was Cultuurhuis De Klinker echt officieel open! Er barstte een geweldig feest los met liveoptredens van onder andere Erwin de Vries, Hooked On Red en The Outtakes.

Ook zaterdag 19 en zondag 20 september is het Cultuurhuis open voor alle inwoners van Oldambt en andere geïnteresseerden tijdens het Tellerlikkerfestival.
 

Foto: (c) Pjotr Wiese

Deel deze pagina