Dag van het Park 2018 wijkt uit naar andere datum

maandag 05 februari 2018

Dag van het Park 2018 wijkt uit naar andere datum

De Dag van het Park in Winschoten, het is inmiddels een bekend concept bij zowel de deelnemende verenigingen als de inwoners van het Oldambt. Ieder jaar op de laatste zondag van mei worden de inwoners van de gemeente naar het groen in hun leefomgeving getrokken. In 2018 wordt echter eenmalig uitgeweken naar een andere datum. Tussen de 30 en 40 verenigingen bieden de bezoekers dit jaar op eerste pinksterdag, 20 mei, een onvergetelijke middag.

450 jaar Slag bij Heiligerlee
De reden voor het aanpassen van de datum is het 450-jarig bestaan van de Slag bij Heiligerlee. Dit wordt in 2018 groots gevierd met een programma van 23 tot en met 27 mei. Om beide evenementen niet in hetzelfde weekend te laten vallen is besloten om de Dag van het Park eenmalig te verplaatsen. 

Gratis
Ook in 2018 zijn de activiteiten die de verenigingen aanbieden volledig gratis om aan deel te nemen voor bezoekers. Activiteiten die aangeboden worden zijn onder andere demonstraties, optredens, clinics, workshops, trainingen, vogelshows en tevens kunnen de bezoekers de belevingsroute in het Stadspark bewandelen. Alles wordt in het werk gesteld om de bezoekers van 13.00 tot 17.00 uur een onvergetelijke, gezellige middag te bezorgen. 

Verenigingen gezocht
Zoals ieder jaar is de organisatie van het evenement weer op zoek naar verenigingen die zichzelf van hun beste kant willen laten zien. Deelname aan het evenement is ook voor verenigingen gratis. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@marketingoldambt.nl. Deze middag is een unieke kans om aan ledenwerving te doen, of om simpelweg aan de bekendheid van de vereniging te werken. Twijfel dus niet en geef jouw vereniging snel op!

Deel deze pagina