Dag van het Park in het Rosarium en Stadspark

maandag 28 april 2014

Dag van het Park in het Rosarium en Stadspark

Een unieke belevenis voor jong en oud op zondag 25 mei

De laatste zondag van mei is dit jaar de leukste en gezelligste zondag van het jaar. Op deze dag vindt namelijk voor de tiende keer de Dag van het Park plaats. Ook dit jaar wordt tijdens deze geweldige dag het publiek door de deelnemers meegenomen in een wereld vol activiteiten, demonstraties, muziekoptredens en nog veel meer.

Kom langs en aanschouw de prachtige roofvogels tijdens de tentoonstelling, waan je terug in de middeleeuwen in een reusachtig tentenkampement waar zwaardsnijden, boogschieten en zwaardvechten aan de orde van de dag zijn of test je atletische vermogen op verschillende sportgebieden. Is dit niets voor jou? Wellicht zijn dan de muziekoptredens of hondendemonstraties wel iets voor jou. Ook kun je je gewoon laten schminken of op een springkussen spelen. Alles is gratis, dus niets staat een bezoek in de weg.

Kortom, kom genieten van de 29 deelnemers die alles uit de kast halen om hun passie voor hetgeen zij doen op jou over te brengen. Een gegarandeerde topmiddag waar nog lang over nagepraat kan worden. Voor meer informatie over het programma kijk je op www.facebook.com/dvhpwinschoten.
Tot zondag 25 mei!

Deel deze pagina