Dag van het Park in het Rosarium en Stadspark Winschoten

zaterdag 23 mei 2015

Dag van het Park in het Rosarium en Stadspark Winschoten

Zondag 31 mei: Een unieke belevenis voor het hele gezin

De laatste zondag van mei is dit jaar de leukste en gezelligste zondag van het jaar. Op deze dag vindt namelijk voor de elfde keer de Dag van het Park plaats. Ook dit jaar wordt tijdens deze geweldige dag het publiek door de deelnemers meegenomen in een wereld vol activiteiten, demonstraties, muziekoptredens en nog veel meer.

Kom zondag 31 mei tussen 13.00 en 17.00 uur naar het Rosarium en Stadspark in Winschoten en aanschouw de prachtige roofvogels tijdens de tentoonstelling van het Sperwernest, race de longen uit je lijf tijdens een rondje fietscrossen op de fietscrossbaan van The Flying Birds (spijkerbroek en t-shirt met lange mouwen verplicht) of zweef rond op rolschaatsen in de parkhal. Is dit niets voor jou? Wellicht zijn dan de schaak- en damclub wel iets voor jou. Ook kun je je gewoon laten schminken of informatie verzamelen van de verschillende sportclubs die Oldambt rijk is. Alles is gratis, dus niets staat een bezoek in de weg. 

Kortom, kom genieten van de 26 deelnemende verenigingen die alles uit de kast halen om hun passie voor hetgeen zij doen op jou over te brengen. Een gegarandeerde topmiddag waar nog lang over nagepraat kan worden. Een flyer met daarop het programma en de deelnemende verenigingen kun je op de dag zelf halen bij het Rozenpaviljoen in het Rosarium en bij de stands van de deelnemende verenigingen. Tot zondag 31 mei!

Deel deze pagina