Eerste prijs drakenbootrace naar goed doel

donderdag 21 november 2013

Eerste prijs drakenbootrace naar goed doel

Sinterklaas wordt geholpen door winnaars drakenbootrace

Donderdag 5 december om 10.00 uur brengt Sinterklaas een bezoekje aan de OZG, locatie Lucas in Winschoten. Een deel van de cadeautjes die hij mee brengt, is gesponsord door het winnende team van de Drakenbootrace die plaats heeft gevonden op zondag 2 juni jl. in de haven van Winschoten.

Afgelopen zomer heeft voor de tweede keer de Oldambtster Drakenbootrace plaatsgevonden. Tijdens dit bijzondere watersportevenement, waarbij zeven teams met veertien teamleden (twaalf peddelaars, een stuurman en een trommelaar) in een drakenboot, streden voor de overwinning. De eerste prijs was een cheque van € 500,- die het winnende team kon schenken aan een zelf gekozen lokaal goed doel. De winnaars waren de Vette Bek Dragons uit de Blauwestad. Zij hebben hun prijs geschonken aan de kinderafdeling van de OZG en dan specifiek voor het kopen van Sinterklaascadeaus. Deze cadeaus worden op 5 december a.s. uitgedeeld aan de kinderen in het Winschoter ziekenhuis.

In 2014 vindt er wederom een drakenbootrace plaats in de haven van Winschoten, waarbij de eerste prijs evenals vorig jaar door het winnende team aan een lokaal goed doel wordt geschonken. De exacte datum is nog niet bekend, maar zal waarschijnlijk in juni zijn. Teams die graag willen meedoen aan de Drakenbootrace, of hierover meer informatie willen, kunnen contact opnemen met Bianca de Winter via telefonnummer 0597-417080. Een e-mail kan worden gezonden naar bianca.dewinter@marketingoldambt.nl.
 

Deel deze pagina