Elite Model Look is begonnen!

dinsdag 22 juli 2014

Elite Model Look is begonnen!

Zaterdag 6 september castingdag in Winschoten

Onlangs verzamelden alle Doutzen’s in spé zich bij het Hampshire Hotel Rembrandt Square in Amsterdam voor de allereerste castingdag van Elite Model Look! Er stond een lange rij met meer dan 200 kandidaten. Een zenuwslopende dag, want iedereen wil natuurlijk door naar de volgende ronde.

In Winschoten op zoek naar topmodellen
Als je ervan droomt om voor de camera te staan of te paraderen over de catwalk, dan is het een goed idee om je in te schrijven voor Elite Model Look. Deze internationale modellenwedstrijd was de springplank van niemand minder dan Cindy Crawford en Gisele Bündchen! Meer dan 200 meiden en jongens hebben deze kans gegrepen en gingen naar de eerste castingdag in Amsterdam. Heb je deze dag gemist? Geen zorgen, er komen nog meer castingdagen aan op verschillende plaatsen in Nederland. Eén van die plaatsen is Winschoten.

Ben jij het nieuwe topmodel?
Op zaterdag 6 september vindt het Fashion Event Winschoten plaats in het centrum van Winschoten. Eén van de onderdelen van dit Fashion Event is de castingdag van Elite Model Look op het Marktplein in Winschoten. Meiden tussen de 14 en 22 jaar met een minimale lengte van 1,72m en jongens tussen de 16 en 22 jaar met een minimale lengte van 1,82m kunnen zich inschrijven voor de casting via www.elitemodellook.nl of via de casting app op de Facebookpagina van Elite Model Look Nederland (www.facebook.com/EliteModelLookNederland).

Fashion Mode Show
Niet alleen een castingdag van Elite Model Look vindt in het weekend van 6 september plaats. Ook is er een modeshow midden in de Langestraat (ter hoogte van de RK St Vituskerk). Ondernemers uit Winschoten showen daar de nieuwe najaarsmode 2014/2015. De modeshow (beter bekend als Mode Event Ciao Bella) heeft zich al een aantal jaren bewezen en trekt ieder jaar weer een hoop bezoekers. De Fashion Modeshow vindt plaats tussen 11.00 – 17.00 uur.

Fashion Fair
Extra dit jaar is naast Elite Model Look ook een Fashion Fair. Deze fair vindt plaats op het Marktplein. Op deze fair kan mode beminnend Winschoten terecht voor kleuradvies, nagelstylistes, kapsters, tassen, sieraden, etc. Uiteraard zijn de terrassen op het Marktplein geopend voor een hapje en een drankje alvorens u de binnenstad van Winschoten in loopt waar alle winkels in het teken van Fashion, Beauty en Lifestyle gehuld zijn.

Deel deze pagina