Enthousiaste verenigingen en sportclubs gezocht!

dinsdag 18 april 2017

Enthousiaste verenigingen en sportclubs gezocht!

Laat je gezicht zien tijdens de Dag van het Park

Een breed scala aan verenigingen en sportclubs heeft zich inmiddels aangemeld, maar het Stadspark is groot, dus er kan nog veel meer bij. De organisatie is daarom op zoek naar sport-, spel- en muziekverenigingen om de Dag van het Park op 28 mei tot een nóg groter succes te maken.

De Dag van het Park is dé kans voor verenigingen om door middel van het verstrekken van informatie en het geven van workshops of optredens zichzelf te laten zien. De Dag van het Park is in het leven geroepen om zoveel mogelijk mensen naar het groen in hun leefomgeving te trekken. Dit betekent dat er een grote doelgroep aanwezig is, namelijk jong en oud wonend in de gemeente Oldambt. Allemaal potentiële leden voor sport-, spel- en muziekverenigingen in Oldambt. Door alle verenigingen op één dag in de openlucht te presenteren, is de drempel om informatie in te winnen erg laag. Op één middag zien inwoners van Oldambt welke sport-, spel- en muziekverenigingen Oldambt rijk is.  

De Dag van het Park vindt jaarlijks plaats op de laatste zondag in mei. Dit jaar op zondag 28 mei van 13.00 – 17.00 uur in het Rosarium en Stadspark in Winschoten. De organisatie streeft ernaar een zo breed mogelijk aanbod van verenigingen te laten zien, zo dat er voor iedereen wat wils is! Deelname en de huur van een kraam is volledig gratis.

Wil je jouw vereniging of sportclub via deze unieke manier met veel passie aan het publiek laten zien en hun een onvergetelijke dag bezorgen? Meld je vereniging of sportclub dan vóór 30 april aan voor deelname via info@marketingoldambt.nl.

Deel deze pagina