Fashion Event Winschoten groot succes

zaterdag 06 september 2014

Fashion Event Winschoten groot succes

Veel modellentalent in Winschoten

Vandaag vond het Fashion Event Winschoten plaats. De organisatie kan terugkijken op een zeer geslaagd en succesvol evenement. In de Langestraat trokken de drie modeshows van de Fashion Show Winschoten (voorheen Ciao Bella) veel publiek. Regionale modellen stalen er drie keer de show op de catwalk in de gloednieuwe najaarscollecties (dames, heren en kinderen) van maar liefst vijftien gerenommeerde modezaken uit de Winschoter binnenstad. Op het Marktplein werd de Elite Model Look castingdag voor Noord Nederland gehouden. 

Finalisten Castingdag Elite Model Look

Maar liefst 17 finalisten telde de Elite Model Look castingdag die zaterdag 6 september werd gehouden. Zij gaan allemaal door naar de halve finale op zondag 5 oktober a.s. in Amsterdam. Aan de castingdag in Winschoten deden in totaal circa tweehonderd meiden en jongens mee. Opvallend was dat maar liefst dertien van de finalisten afkomstig waren uit de provincie Groningen. De andere vier finalisten waren afkomstig uit respectievelijk Friesland en Drenthe (uit elke provincie twee).

Elite Model Look Nederland was deze middag in Winschoten op zoek naar dé topmodellen van morgen! Opmerkelijk was dat er in Noord Nederland veel potentieel modellentalent rondloopt. Het aantal deelnemers dat doorgaat naar de halve finale in de hoofdstad is landelijk gezien ver bovengemiddeld. Normaliter gaan er maximaal tien kandidaten door naar de volgende ronde.

Veel regionale talenten

Volgens Nodar Beghyil (director Elite Model Management Amsterdam en juryvoorzitter) had de jury het deze middag moeilijk om uit de circa 200 deelnemers de finalisten te kiezen. “Er zaten absoluut een aantal beauties en toppers tussen! Ik ben er van overtuigd dat straks in Amsterdam, een aantal finalisten van deze castingdag in Winschoten, zeker doorgaan naar de landelijke finale. We kunnen constateren dat dit een bovengemiddeld hoge score is van deelnemers die doorgaan naar de halve finale in Amsterdam”.

Van de Groningse finalisten zijn er drie afkomstig uit Oldambt, te weten Dewy Ufkes en Annemiek Stijkel (beide uit Winschoten) en Roun Mulder uit Finsterwolde.

Deel deze pagina