Fietsknooppuntenkaart Oldambt

donderdag 23 mei 2013

Fietsknooppuntenkaart Oldambt

De speciale fietsknooppuntenkaart Oldambt voert langs mooie plekken die de geschiedenis van Oldambt tot leven brengen. De kaart bevat 2 routes die zijn samengesteld op basis van het fietsknooppuntensysteem.

Met een fietsknooppuntensysteem fiets je eigenlijk van knooppunt naar knooppunt. Elk knooppunt heeft een eigen nummer en door deze knooppunten te combineren, stel je jouw eigen (bewegwijzerde) route samen, met de door jou gewenste afstand. Op elk knooppunt staat een overzichtsbord vanwaar je kunt kiezen welke route je volgt naar het volgende knooppunt. Op deze manier kun je zelf bepalen welke plaatsen je aandoet en hoe lang je fietstocht wordt.

Maar om het makkelijk te maken hebben is de fietsknooppuntenkaart Oldambt samengesteld met een tweetal uitgewerkte routes. Een Noord/Oost route van 60 km, te verkorten naar 48 km, en een Zuid/West route van 48 km, te verkorten naar 31 km. 

Onderweg worden diverse toeristische ondernemers en bezienswaardigheden benoemd om tussendoor lekker bij te komen. De kaart is voor Eur 2,- verkrijgbaar bij VVV Oldambt en de diverse deelnemende bedrijven. 

Deel deze pagina