Fontana Bad Nieuweschans opnieuw “Netherlands' Leading Spa Resort”

dinsdag 03 september 2013

Fontana Bad Nieuweschans opnieuw “Netherlands' Leading Spa Resort”

De World Travel Awards heeft de titel “Netherlands’ Leading Spa Resort” dit jaar weer toegekend aan het wellness- en kuurcentrum Fontana Bad Nieuweschans.
Al 4 x eerder viel Fontana Bad Nieuweschans deze eer te beurt.


Directeur/aandeelhouder Jos Keizer: “Het is erg mooi om met deze titel bevestigd te zien worden dat we nog altijd een leidende positie op de Nederlandse markt hebben. Bad Nieuweschans ligt dan misschien niet erg centraal in Nederland, maar jaarlijks komen toch net iets meer dan 200.000 bezoekers bij ons. Er zijn in de afgelopen jaren veel nieuwe en grote wellnessbedrijven tot de markt toegetreden, maar wij weten onze positie goed vast te houden.”

Volgens Keizer is een belangrijke reden voor het succes dat er continue geïnvesteerd wordt in de dienstverlening en de faciliteiten. Vorig jaar nog werd een nieuw Salarium en Kruidensauna gebouwd. Deze zomer is een programma afgerond waarbij alle 67 hotelkamers (incl. badkamers) volledig zijn gerenoveerd. Momenteel wordt gewerkt aan de nieuwbouw van een Stoom-&Sole Badhuis bij het Thermaalbad. Ook voor 2014 en 2015 liggen de investeringsplannen al klaar. Wat dit precies betreft wil Keizer nog niet zeggen. Met de investeringen is jaarlijks gemiddeld zo’n € 750.000,-- gemoeid.
 

Deel deze pagina