Fontana breidt uit met 'Balance Studio'

woensdag 03 september 2014

Fontana breidt uit met 'Balance Studio'

Vandaag neemt het wellnessresort Fontana Bad Nieuweschans haar nieuwste faciliteit in gebruik: de Balance-studio. Hier worden diverse balance-activiteiten aangeboden waaronder yoga, mindfulness meditatie en een klankschalen ceremonie. Ook actieve workshops als ‘basistechnieken masseren’ en ‘stijlvolle visagie’ zijn mogelijk.

De balance-studio heeft een opmerkelijke vormgeving gekregen passend bij de aard van het gebruik. Zo zijn de wanden bedrukt met levensgrote blauwe tulpen en is er een groot ruimtelijk wolkenplafond geplaatst.

De programma’s variëren van deelname aan 1 activiteit (in kleine groepen van 12 deelnemers)  tot meerdaagse life-style programma’s (incl. hotelverblijf). Deze laatste worden vaak georganiseerd in samenwerking met gespecialiseerde wellness reisorganisaties zoals Puur & Kuur Wereldwijd. Fontana wil het programma met balance-activiteiten in de loop van de tijd uitbreiden en zoekt ook daarbij samenwerking met professionele partners.

De balance-activiteiten kunnen worden gereserveerd door zowel hotel- en daggasten van Fontana als ook gasten zonder gebruik van de thermen.

 

Deel deze pagina