Fontana presenteert nieuw concept: Body & Beauty

maandag 18 augustus 2014

Fontana presenteert nieuw concept: Body & Beauty

Het wellness-resort Fontana Bad Nieuweschans heeft stevig geïnvesteerd in een nieuw concept: Body & Beauty. Het betreft de grootste en meest complete afdeling voor wellness-en kuurbehandelingen van Nederland.

Diverse behandelruimten zijn samengebracht in 1 vleugel die daartoe is verbouwd. Ook de behandelkamers zelf zijn gemoderniseerd en uitgebreid. Er is een nieuwe receptie gecreëerd voor advies, reserveringen van behandelingen en verkoop van diverse producten. Tevens is er een royale ontvangst- en wachtruimte ontstaan inclusief een shop voor een breed assortiment van wellness producten waaronder de eigen KooZaa-lijn en Rituals.

Uitbreiding capaciteit
Fontana’s Body & Beauty heeft een capaciteit van 24 behandelplaatsen en op dit moment 35 soorten behandelingen. Het aanbod varieert van diverse technieken massages, lichaamspakkingen, aromatherapie, gezichtsbehandelingen, huidverbetering, acupunctuur tot en met een complete kapsalon. Dit alles zal zich in de loop der tijd verder ontwikkelen.

DUO-setting
Bij de verbouwing is ook rekening gehouden met de wens van veel gasten om samen met hun partner (of moeder/vriendin) de behandelingen te kunnen beleven. Deze zogeheten DUO-setting is nu vaker dan voorheen mogelijk.

Binnenkort wordt 'Body & Beauty' aangevuld met 'Balance'. Eerder dit jaar werd Fontana Bad Nieuweschans door ANWB-leden verkozen tot ‘leukste uitje’ van Groningen.

Deel deze pagina