Fontana Resort Bad Nieuweschans neemt Panoramabad in gebruik

maandag 10 juli 2017

Fontana Resort Bad Nieuweschans neemt Panoramabad in gebruik

Na de jaarlijkse sluiting (van 3 t/m 9 juli) heeft Fontana Resort Bad Nieuweschans een nieuwe faciliteit in gebruik genomen: het Panoramabad. Dit Thermaalbad is voor de hotel- en saunagasten en biedt, hangend aan de badrand, een prachtig uitzicht over het Badjassenpark.

Directeur Jos Keizer: ‘Na eind vorig jaar de Aardsauna in gebruik te hebben genomen en afgelopen april de SaunaLodge is dit de derde nieuwe faciliteit voor de hotel- en saunagasten. Wij zijn blij dat we het Panoramabad in gebruik kunnen nemen, nog net voordat de vakantieperiode begint!’

Elk jaar sluit Fontana Resort Bad Nieuweschans haar deuren voor een week (de eerste week van juli) wegens jaarlijks onderhoud. Ook worden er in deze week diverse verbouwingen gedaan om de gast hierin te ontzien. Naast het Panoramabad zijn er ook twee nieuwe rustruimten voor de hotel- en saunagast gecreëerd. Ook zijn de jaarlijkse onderhoudsklussen weer geklaard.

Keizer: “De afgelopen tijd hebben we veel geïnvesteerd in faciliteiten voor de hotel- en saunagasten. We zijn echter al weer met nieuwe plannen bezig, nu gericht op het Thermaalbad.

Deel deze pagina