Fontana Resort Bad Nieuweschans wint World Spa Award

maandag 11 december 2017

Fontana Resort Bad Nieuweschans wint World Spa Award

De jury van de World Spa Awards heeft gisteren wereldwijd diverse wellness prijzen bekendgemaakt. De World Spa Award voor Netherlands’ Best Wellness Retreat gaat dit jaar naar Fontana Resort Bad Nieuweschans. 

Directeur Jos Keizer: ‘Wat een cadeautje om aan het eind van een succesvol jaar ook nog een award in ontvangst te mogen nemen. We moesten de strijd aangaan met Thermae 2000 en Thermen Bussloo, grote namen in de Wellnesswereld. Maar we hebben ze van ons af weten te schudden. Ik ben trots op het hele Fontana team, want samen hebben we dit bereikt. Elke dag staan de medewerkers weer klaar om onze gasten een heerlijke dag te bezorgen en deze award laat zien, dat we daar in zijn geslaagd.’

De World Spa Awards kent jaarlijks prijzen toe aan verschillende categorieën met het thema Spa/Wellness. De toekenning van de prijzen geschiedt door middel van enquêtering onder reisorganisaties en reizigers wereldwijd. Zo wordt op grond van persoonlijke ervaringen bepaald wie de beste is per categorie en per land.

Volgens Keizer is een belangrijke reden voor het succes dat er continue geïnvesteerd wordt in de dienstverlening en de faciliteiten. Sinds eind 2016 zijn er 3 nieuwe faciliteiten in gebruik genomen, te weten: een Aardsauna, een SaunaLodge en een Panoramabad, allen gelegen in de Saunatuin. Daarmee houden de investeringen niet op: in de zomer van 2018 zal een nieuw Thermaalbad geopend worden. Hierbij worden ook een rustgelegenheid en een toiletgebouw gebouwd.

Fontana Resort Bad Nieuweschans trekt jaarlijks ruim 200.000 bezoekers.

Deel deze pagina