Grote diversiteit op leukste groenmarkt van het jaar

dinsdag 17 juni 2014

Grote diversiteit op leukste groenmarkt van het jaar

80 standhouders op 23e Groenmarkt Winschoten

De magische grens is bereikt, maar liefst 80 standhouders presenteren zich tijdens de Groenmarkt in het Rosarium van Winschoten. Van vaste planten tot tuinscharen, van tuinmeubelen tot informatievoorziening. De échte groenliefhebber kan zijn hart ophalen op 5 juli aanstaande van 10.00 – 16.00 uur.

Dit jaar zijn er nog meer standhouders dan andere jaren en is het volledige rosarium bekleed met stands. Het strunen over deze markt leidt bij iedere bezoeker tot het beleven van de dag van het jaar. De standhouders trekken alles uit de kast om hun waren zo mooi mogelijk te presenteren. Daarnaast is het Rosarium opzich al prachtig in deze tijd van het jaar, waardoor de markt qua uitstraling één van de mooiste markten is die te bezoeken valt deze zomer.

Grote diversitiet

Zoals genoemd wordt er een diversiteit aan artikelen aangeboden die allen gerelateerd zijn aan de tuin. Bloemen, planten, terraskachels, tuinmeubelen, tuingereedschap, tuinbeelden en zo nog veel meer. De stadsomroeper is aanwezig, evenals Miss Oldambt en mini-miss Oldambt. Ook ontbreken de rozenmeisjes dit jaar niet. Zij delen prachtige rozen uit aan de bezoekers. Voor ieder wat wils, dus zorg dat je deze markt niet mist. 

Officiële opening

De officiële opening van de Groenmarkt en het rozenseizoen vindt plaats om 11.00 uur bij het Rozenpaviljoen en wordt verricht door wethouder Ricky van den Aker. Iedereen is hierbij van harte welkom.

Standhouders

Mocht je geïnteresseerd zijn in een standplaats op deze markt, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Mick Zuurman via 0597-417080 of via de mail: mick.zuurman@marketingoldambt.nl.

 

Deel deze pagina