Het Tafelhuis

maandag 09 december 2013

Het Tafelhuis

In navolging van het glazenhuis, het jaarlijks terugkerend evenement van de DJ’s van 3fm, organiseert de Rondetafel Winschoten (RT 41) dit jaar een vergelijkbaar evenement genaamd het ‘Tafelhuis’. Dit wordt georganiseerd van donderdag 19 december t/m maandag 23 december op het Marktplein in Winschoten.

Tijdens deze vijf dagen zijn er allerlei activiteiten op het Marktplein. Elke avond kun je vanaf 19.00 uur genieten van live optredens. Natuurlijk is het de bedoeling om tijdens dit vijfdaagse evenement zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel.

Onder het motto: ‘Iedereen heeft recht op een gedekte tafel…’, gaan de opbrengsten van het Tafelhuis naar de Voedselbanken in de regio Oost-Groningen.

De technische invulling van dit spektakel en ook de bezetting van het Tafelhuis wordt in nauwe samenwerking gerealiseerd door de volgende Radiostations:
Radio Westerwolde, Radio Dollard, RTVS, Radio Compagnie, Radio Parkstad & Radio Menterwolde.
Meer informatie: www.hettafelhuis.nl.
 

Winkelen in Winschoten

Gedurende de kerstperiode (20 t/m 24 december) is er in de binnenstad iedere dag muziek, staan er een aantal kersthuisjes en ontbreekt de kerstman niet. Daarnaast is er een extra koopzondag met markt op 22 december. De winkels zijn dan geopend van 13.00 tot 17.00 uur.
Meer informatie: www.winkeleninwinschoten.nl.
 

Deel deze pagina