Huninga’s Watersport start met verhuur van motorkruisers

donderdag 14 juli 2016

Huninga’s Watersport start met verhuur van motorkruisers

Sinds 2007 verhuurt Huninga’s Watersport open motorsloepen, motorbootjes, zeilboten en kano’s vanuit de Noordrand van Blauwestad. Deze worden voornamelijk voor een halve of hele dag gehuurd. Vanaf juli 2016 heeft het watersportbedrijf ook een motorkruiser te huur voor een week of weekend vaarplezier.

“De aanleiding om ook boten te gaan verhuren waar op overnacht kan worden is de opening van de Blauwe Passage in 2015.”, zegt Thijs Huisman van Huninga’s Watersport. “Door de komst van deze nieuwe vaarverbinding richting Termunten en Delfzijl is onze jachthaven in Midwolda een perfect startpunt geworden voor een vaarvakantie in de provincie Groningen. Historisch Appingedam, Maritiem Delfzijl, Bruisend Groningen en de Vesting Bourtange; al deze bezienswaardigheden kunnen in een week varen bezocht worden.”

Voor de verhuur heeft Huninga’s Watersport een motorjacht van 9,5 meter lang aangeschaft en deze van binnen en buiten volledig opgeknapt. In het voor- en naseizoen kan de boot per weekend of per week gehuurd worden. In het hoogseizoen alleen per week.

Meer informatie over de boot en de tarieven zijn te vinden op www.bootverhuurblauwestad.nl.

Deel deze pagina