Inschrijving Oldambtster Drakenbootrace geopend

donderdag 26 februari 2015

Inschrijving Oldambtster Drakenbootrace geopend

Zondag 17 mei in de haven van Winschoten

Strijd, passie, sportiviteit en gezelligheid zijn troef tijdens hét waterevenement van het jaar. Na drie zeer succesvolle voorgaande edities vindt op zondag 17 mei tussen 11:00 en 16:00 uur de Oldambster Drakenbootrace in Winschoten plaats. In tegenstelling tot vorig jaar bestaat een team dit jaar uit 8 peddelaars en 1 trommelaar in plaats van 16 peddelaars en wordt er gebruik gemaakt van kleinere Drakenboten. 

De teams leggen een parcours af van circa 200 meter. Hoe beter de samenwerking binnen een team, hoe hoger de snelheid van de boot. Tijdens de voorgaande edities is gebleken dat het een geweldige inspanning van de deelnemers vergt en dat de onderlinge verschillen zeer klein zijn. Alle ingrediënten voor een spannend spektakel op het water bij de Renselkade/Havenkade West zijn dus aanwezig. Iedereen kan meedoen, maar er is een deelnemersstop ingesteld bij zestien teams. Meld je daarom zo snel mogelijk aan! 

Alle deelnemende teams geven van tevoren een goed doel op waar de prijzenpot heen gaat wanneer ze de race winnen. 

Voor meer informatie over de Oldambtster Drakenbootrace of aanmelden, kun je contact opnemen met Marketing Oldambt, Tineke Piëst-Brinks. Zij is maandag en donderdag tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via 0597-417080 of per email tineke.brinks@marketingoldambt.nl.

De Oldambtster Drakenbootrace is onderdeel van het WaterWeekend Blauwestad.

Deel deze pagina