Kunstijsbaan Winschoten wegens succes langer open

donderdag 22 februari 2018

Kunstijsbaan Winschoten wegens succes langer open

De kunstijsbaan in het oude pand van de Takko, in Winkelcentrum ’t Rond in Winschoten, blijft langer open. De IJsbaan is een dusdanig groot succes dat hij een week langer, tot en met 10 maart, open blijft.

Extra schaatsen
De komende weken worden er extra schaatsen in de kindermaten aangeboden. Waar het de afgelopen dagen soms dusdanig druk was dat er niet genoeg schaatsen voorradig waren zal dat vanaf nu geen probleem meer zijn. Naast de extra schaatsen zijn er vanaf vandaag ook schaatsen met dubbele ijzers op voorraad zodat ook de allerkleinsten hun eerste schreden op het ijs kunnen wagen. 

Scholen
De week verlenging is mede voortgekomen uit het enorme succes in de ochtenden, waar scholen de ruimte krijgen om een alternatieve gymles op de schaats te geven. Bijna alle ochtenden waren al vol gepland, nu zijn er dus weer extra ochtenden om te reserveren in de eerste week na de voorjaarsvakantie. 

Personele bezetting
Om extra goede begeleiding bij de ijsbaan te hebben wordt samengewerkt met het Werkplein van de Gemeente Oldambt. Hier vanuit zullen meerdere medewerkers ingezet worden. Kortom, alles wordt in werking gezet om de ijsbaan tot en met 10 maart een succes te laten blijven. Met een binnentemperatuur van 20 graden schaatsen, wie wil dat nou niet! 

Deel deze pagina