'Nieuw Talent' bij 7,5 jarig bestaan Landgoed Westerlee

woensdag 04 mei 2016

'Nieuw Talent' bij 7,5 jarig bestaan Landgoed Westerlee

Muziekschool Oost-Groningen en Muziek,- Dans,- Theaterschool Veendam organiseren voor zondag 22 mei bij hotel-restaurant Landgoed Westerlee een muzikaal en cultureel evenement waarbij nieuw talent de kans krijgt om voor een groter publiek hun talenten te laten zien en horen. Deze culturele samenwerking staat bekend als het evenement ‘Nieuw Talent’. Er zijn ongeveer 80 leerlingen van de beide scholen die hun talent aan het publiek willen laten zien en horen. De toegang is gratis.

Slingertuin
Dit jaar viert hotel-restaurant Landgoed Westerlee het 7,5 jarig bestaan. Die dag zal wethouder Ricky van den Aker van de gemeente Oldambt de Groninger Slingertuin openen. Op basis van oude foto’s werd vorig jaar een plan gemaakt. De gemeente Oldambt heeft dit plan ingediend en daarmee de landelijke prestigieuze Juichwilg-prijs gewonnen. Na de opening zullen diverse pop- en klassieke muziek,- en dans,- worden uitgevoerddoor getalenteerde Groningers.

Programma zondag 22 mei 
10.00 uur: Wandeling met boswachter van Staatsbosbeheer, die in een uur tijd iets gaat uitleggen over het natuurgebied de Garst (tegenover het Landgoed). Graag van te voren aanmelden bij het landgoed.
13.00 uur: Officiële opening Groninger Slingertuin en start muzikaal programma met o.a. Kira Dekker, Vals Alarm, Balletgroep, Klezmer orkest, popkoor Moor Music, barokensemble en het Veenkoloniaal Symfonie Orkest.
18.00 uur: Feestelijk dinerbuffet in de graanschuur met de band Kompania Sigá. Graag vooraf reserveren.

Reserveren of aanmelden kan via info@landgoedwesterlee.nl.

Deel deze pagina