Oldambt uitgebreid in beeld op RTL4

woensdag 05 maart 2014

Oldambt uitgebreid in beeld op RTL4

Zaterdag 8 maart 2014 om 16.30 uur wordt het programma Trips & Travel uitgezonden op RTL4. Deze hele uitzending staat in het teken van de regio Oldambt. Aan bod komen o.a. Blauwestadhoeve, Bronnenbad Fontana Bad Nieuweschans, Winkelen in Winschoten, het Waterbei Straattheater Festival en nog veel meer.


Trips & Travel is een nieuw lifestyle programma wat geheel gericht is op leuke uitjes in Nederland. Het programma gaat gedurende twaalf weken in de twaalf provincies op zoek naar de leukste en vooral onontdekte plekjes. Op initiatief van Fontana Bad Nieuweschans en Reisbureau Klooster heeft Marketing Oldambt, in samenwerking met vele ondernemers in de regio, kunnen realiseren dat het programma in de provincie Groningen volledig werd opgenomen in Oldambt. Zo zijn er opnames gemaakt van het Waterbei Straattheater Festival in Winschoten, varen en zeilen op het Oldambtmeer, shoppen in Winschoten, spelen bij het Speulparadies in Beerta en leren we een stukje geschiedenis bij de musea Heiligerlee.

Rond de uitzending van Oldambt op zaterdag 8 maart wordt een prijsvraag uitgezet waarmee leuke arrangementen te winnen zijn. Prijswinnaars kunnen uitgebreid kennis maken met de regio Oldambt. Vanaf 7 maart staat de prijsvraag op deze website online en op de facebookpagina van Oldambt. Houd deze dus in de gaten voor het winnen van één van de uitgebreide arrangementen die ter beschikking zijn gesteld door de sponsors van het programma.

Deel deze pagina