Oldambtster Drakenbootrace in haven in Winschoten

woensdag 12 maart 2014

Oldambtster Drakenbootrace in haven in Winschoten

Inschrijving geopend

Strijd, passie, sportiviteit en gezelligheid zijn troef tijdens het waterevenement van het jaar. Na twee zeer succesvolle voorgaande edities vindt op zondag 29 juni tussen 13:00 en 18:00 uur weer de Oldambtster Drakenbootrace plaats. Vele teams, bestaande uit 14 peddelaars en een trommelaar, gaan de strijd met elkaar aan in de prachtige drakenboten. 

De teams leggen een parcours af van circa 250 meter. Hoe beter de samenwerking binnen een team, hoe hoger de snelheid van de boot. Tijdens de voorgaande edities is gebleken dat het een geweldige inspanning van de deelnemers vergt en dat de onderlinge verschillen zeer klein zijn. Alle ingrediënten voor een spannend spektakel op het water bij de Renselkade zijn dus aanwezig. Iedereen kan meedoen, maar er is een deelnemersstop ingesteld bij twaalf teams. Meldt je daarom zo snel mogelijk aan!

Alle deelnemende teams geven van tevoren een goed doel op waar de prijzenpot van € 500,- heen gaat wanneer ze de race winnen. Zo werd vorig jaar de kinderafdeling van het OZG verblijdt met sinterklaascadeaus.

Voor meer informatie aangaande de drakenbootrace of aanmelden, kunt u contact opnemen met Marketing Oldambt, Mick Zuurman. Hij is van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via 0597-417080 of via e-mail mick.zuurman@marketingoldambt.nl.

Deel deze pagina