Prijswinnaars Trips & Travel bekend

maandag 28 april 2014

Prijswinnaars Trips & Travel bekend

Afgelopen donderdag (24 april) heeft de trekking van de prijsvraag rondom Trips & Travel plaatsgevonden. Er zijn drie ‘Oldambt’-arrangementen samengesteld en verloot en een tiental lokale prijzen uitgedeeld. De prijswinnaars zijn inmiddels op de hoogte gebracht.
 

Zaterdag 8 maart werd het programma Trips & Travel uitgezonden op RTL4. Deze hele uitzending stond in het teken van de regio Oldambt. Aan de hand van het programma was een prijsvraag samengesteld waarbij deelnemers een weekendje ‘uit in Oldambt’ konden winnen. De prijzen zijn aangeboden door de deelnemers van het programma. Zo gaf Fontana Bad Nieuweschans een 3-daags Bron Arrangement cadeau, Camping De bouwte een gratis weekend in een chalet aan het water en de Blauwestadhoeve een overnachting in één van de familiekamers.

Ook zijn er een aantal lokale prijzen vergeven, zoals een jaarabonnement bij Speeltuin Beerta, een tennisvoucher bij Blauwestadhoeve, een rondleiding in het Rosarium, en nog veel meer. Op de website oldambt.groningen.nl vindt u een overzicht van alle prijzen en de prijswinnaars.

Heb je het programma Trips & Travel over Oldambt gemist? Je kunt de uitzending nog steeds terugkijken.

Deel deze pagina