Rozenfestival | Groenmarkt zoekt standhouders

maandag 13 februari 2017

Rozenfestival | Groenmarkt zoekt standhouders

De jaarlijks terugkerende Groenmarkt is de basis van het Rozenfestival Winschoten: het festival dat wordt georganiseerd om te vieren dat het Rosarium in 2017 50 jaar bestaat. Liefhebbers van bloemen en planten kunnen dit jaar in plaats van één dag, maar liefst twee dagen genieten van al het pracht en praal dat de standhouders te bieden hebben.

 

De Groenmarkt is door de jaren heen uitgegroeid tot één van de grootste terugkerende publiekstrekkende evenementen in Winschoten met jaarlijks rond de 3000 bezoekers. ‘Tijdens het Rozenfestival hopen we dit aantal te verdubbelen’, vermeldt de organisatie. Elk jaar verkopen zo’n 80 standhouders hun waren, allen gerelateerd aan bloemen, planten, tuinmeubilair en overige artikelen voor in de tuin. De organisatie van dit evenement is in volle gang en elk jaar wordt er weer gezocht naar nieuwe standhouders om de komende editie nog succesvoller te maken dan de vorige. 

Het Rozenfestival | Groenmarkt vindt plaats op zaterdag 1 juli van 10.00 – 18.00 uur en op zondag 2 juli van 12.00 – 17.00 uur en is gratis toegankelijk voor publiek. Het evenement speelt zich af op de paden van het Rosarium met uitzicht op 320 bloeiende rozenrassen. 

Mocht je geïnteresseerd zijn in een standplaats op deze markt, neem dan contact op met Bianca de Winter via 0597-700280 of via de mail: bianca.dewinter@marketingoldambt.nl.

 

Deel deze pagina