Rozenfestival Winschoten zoekt ambassadeurs

woensdag 25 januari 2017

Rozenfestival Winschoten zoekt ambassadeurs

Rosarium Winschoten bestaat 50 jaar

Rondom de viering van het 50 jarig bestaan van het Rosarium in Winschoten in 2017 wordt het Rozenfestival georganiseerd op zaterdag 1 en zondag 2 juli. Om het Rosarium én de roos onder de aandacht te brengen van een nog groter publiek is de organisatie van het Rozenfestival op zoek naar 50 ambassadeurs.

Wie is de ambassadeur?

De ambassadeurs van het Rozenfestival zijn mensen, of (huis)dieren, die een verwijzing in hun naam hebben naar ‘roos’. Bijvoorbeeld Rosa of Rozema. Ook het verrichten van werkzaamheden die een relatie hebben met een ‘roos’ (rozenkweker of –verkoper)  of hobby’s waarin de roos is verwerkt (rozenzeepjes maken) zijn criteria die het ambassadeurschap mogelijk maken. Naast een relatie met de ‘roos’ moet de ambassadeur ook een relatie hebben de gemeente Oldambt.

Wat doet een ambassadeur?

Van de ambassadeur wordt verwacht dat hij zich actief inzet om het Rozenfestival onder de aandacht te brengen van zijn netwerk. Hiervoor wordt een fotoreportage van de ambassadeur gemaakt. De ambassadeur krijgt de mooiste foto uit deze reportage om te gebruiken op zijn sociale media accounts. Dit is één van de manieren om het Rozenfestival te promoten.

Meer informatie

Mensen die zich willen aanmelden als ambassadeur of aanvullende vragen hebben kunnen een e-mail sturen naar info@marketingoldambt.nl.

Deel deze pagina